Vers eten klaarmaken voor de ogen van de gasten, dat is de essentie van een Foodtruck en dat zorgt voor een stukje beleving, sfeer en smaak waardoor we inmiddels meer dan 100 cateringopdrachten per jaar mogen doen en bij veel bedrijven ieder jaar weer terug mogen komen. Van bijna al onze gerechten maken we ook een vega(n) variant en ons eten is Halal. Verder bieden we ook de optie om uit te serveren op re-usables in plaats van (Bio) disposables voor een milieu bewustere keuze.
Tot ongeveer 100 personen bieden we een volledig menu aan met meerdere keuzes voor een bepaalde tijd. Gasten mogen dan meerdere keren komen bestellen bij de truck.
Bij grotere aantallen spreken we een of meerdere gerechten af afhankelijk van de uitserveertijd en het aantal items. we hebben ervaring tot 2500 servings op een dag.
Wij hebben zelf meerdere foodtrucks en ook 2 concepten (Bunsfoodtruck.nl) . of we staan als een van de foodtrucks met collega's op een event. In dat geval spreken we een menu en de aantallen af per truck.
Na jaren lang gewerkt te hebben in de traditionele Horeca (van Hotel tot Sterrenzaak) zijn we in 2015 begonnen met onze eerste Foodtruck en zijn we inmiddels uitgegroeid tot een professioneel Foodtruck bedrijf met 4 foodtrucks waarbij live koken op locatie centraal staat. Dus zin in vers klaargemaakte Gevulde Bara - Roti Roll - Surinaamse Broodjes - Surinaamse Bami - Nassi ? contact ons!
Er zijn nog geen beoordelingen.